Bestellingen

Op de homepage heb ik al verteld, dat we geen speciale webwinkel hebben, maar u kunt natuurlijk wel bestellen! U kunt de planten hier dan afhalen, maar we zouden het op prijs stellen wanneer u minimaal 2 dagen vóór het afhalen uw bestelling geplaatst heeft. Wij reserveren niet voor langere tijd: het is opmerkelijk om te zien hoe snel een apart gezette bestelling in kwaliteit achteruit holt. Vooruit betalen helpt niet!

Wij verzenden ook planten, al moet u er in het hoogseizoen wel op rekenen, dat dit soms niet per omgaande gebeuren zal. Verzending gaat tegen kostprijs, en op elke bestelling per mail wordt even gereageerd, hoe het er met de beschikbaarheid van de diverse planten op dat moment bij staat. En hoezeer wij de schone kunst van het brieven schrijven ook bewonderen, wilt u a.u.b. mailen of bellen?

In het derde weekend van juni is de grote show op Bingerden: wij nemen dan met alle plezier bestellingen mee.

In navolging van Hans Kramer én ter zelfbescherming kunnen we in het hoogseizoen geen lange verzamellijsten -heel veel soorten in steeds 1 exemplaar- in behandeling nemen, dit kost echt teveel tijd. Zelf komen en en zelf uitzoeken is veel leuker, en u vindt dan ook nog vele soorten, die niet in de catalogus opgenomen zijn, en wellicht kunnen we dan ook nog even “talk plants”.

Foreign orders invited!!